Praktijken

Diëtist Lier

Image

Kiné Lisp is een multidisciplinaire groepspraktijk in Lier.
De praktijk is in de eerste plaats gericht op kinesitherapie, maar het aanbod omvat eveneens professioneel voedingsadvies, medische fitness, sportrevalidatie, qigong, small group trainings, zwangerschapsyoga, rugschool, enz.

Bezoek KineLisp.be voor meer informatie.

Kine Lisp
Lispersteenweg 94,
2500 Lier

+32 3 334 17 44
info@kinelisp.be

Diëtist Tervuren

Image

HealthCube is een multidisciplinaire groepspraktijk in Tervuren. Als patiënt hoeft u niet ver te zoeken om uw probleem op te lossen.
Een uitgebreid aanbod aan disciplines is voor u aanwezig; van kinesisten tot psychologen, een seksuologe, een diëtist, personal trainers, enz.
Allemaal staan wij klaar om u in uw doelstellingen te ondersteunen of om uw klachten te behandelen.

Bezoek HealthCube.be voor meer informatie.

HealthCube
Brusselsesteenweg 24a,
3080 Tervuren

Contacteer hier.

Diëtist Hoogstraten

Image

In deze spiksplinternieuwe, hypermoderne praktijk staan in de eerste plaats 2 toppers voor u klaar om allerhande soorten klachten, problemen in het bewegingsstelsel zoals voetpijn, kniepijn, heup- en rugpijn maar ook zeer lokale voetklachten zoals eelt- of nagelproblematieken te behandelen. Daarnaast kan u op deskundige manier uw huidige voedingsgewoonten laten analyseren om uw voeding te laten optimaliseren richting een optimale gezondheid.

Bezoek Instatera.be voor meer informatie.

Instatera Hoogstraten
Heuvelstraat 35,
2320 Hoogstraten

info@instatera.be

Diëtist Overijse


Image

Medicare Overijse is in eerste plaats de dokterspraktijk van de zeer bekwame dokter Azaiez. Met al haar weten en kunnen staat zij voor u klaar om een diagnose te stellen en u de correcte behandeling aan te bieden. Sinds kort kan u in deze praktijk ook terecht voor voedingsadvies op maat.

Bezoek Drazaiez.be voor meer informatie.

Medicare Overijse
Brusselsesteenweg 245,
3090 Overijse

+32 2 687 71 11
Maak hier een afspraak.